FireFree® Brandbrik

FireFree® Brandbrik

Nem brandsikring af forfradåser

FireFree® Brandbrik anvendes i brandadskillende vægge. Brandbrikken reagerer ved varmepåvirkning og begynder langsomt at ekspandere fra ca. 160oC.

Brandbrikken ekspanderer 6-7 gange sin egen størrelse og fylder langsomt forfradåsen ud, hvorved spredning af røg og ild hindres.

Produkter

 • <!--@Ecom:Group.Name-->

  FireFree Brandbrik, 1M

  FireFree® Brandbrik er en intumiserende branddokumenteret brik som leveres i tilpassede størrelser og former, lige til at montere. Brandbrikkerne anvendes til at genetablere brandmodstandsevnen i gipsvægge, murværk og beton, hvor disse har været brudte efter montering af forfradåser. FireFree® Brandbrikker monteres i bunden af forfradåserne og brandsikrer disse op til EI 120. FireFree® Brandbrik passer til Fuga 1M.

   

  Tekniske data
 • <!--@Ecom:Group.Name-->

  FireFree Brandbrik, 1,5M

  FireFree® Brandbrik er en intumiserende branddokumenteret brik som leveres i tilpassede størrelser og former, lige til at montere. Brandbrikkerne anvendes til at genetablere brandmodstandsevnen i gipsvægge, murværk og beton, hvor disse har været brudte efter montering af forfradåser. FireFree® Brandbrikker monteres i bunden af forfradåserne og brandsikrer disse op til EI 120. FireFree® Brandbrik passer til Fuga 1,5M.

  Tekniske data
 • <!--@Ecom:Group.Name-->

  FireFree Brandbrik, 2M

  FireFree® Brandbrik er en intumiserende branddokumenteret brik som leveres i tilpassede størrelser og former, lige til at montere. Brandbrikkerne anvendes til at genetablere brandmodstandsevnen i gipsvægge, murværk og beton, hvor disse har været brudte efter montering af forfradåser. FireFree® Brandbrikker monteres i bunden af forfradåserne og brandsikrer disse op til EI 120. FireFree® Brandbrik passer til Fuga 2M.

  Tekniske data
 • <!--@Ecom:Group.Name-->

  FireFree Brandbrik, 2,5M

  FireFree® Brandbrik er en intumiserende branddokumenteret brik som leveres i tilpassede størrelser og former, lige til at montere. Brandbrikkerne anvendes til at genetablere brandmodstandsevnen i gipsvægge, murværk og beton, hvor disse har været brudte efter montering af forfradåser. FireFree® Brandbrikker monteres i bunden af forfradåserne og brandsikrer disse op til EI 120. FireFree® Brandbrik passer til Fuga 2,5M.

  Tekniske data