Kurser i passiv brandsikring

Scandi Supply tilbyder to typer af kurser i brandsikring.

"Kursus i Passiv brandsikring af installationsgennemføringer"

Scandi Supply tilbyder et kursus i passiv brandsikring af installationsgennemføringer. Kurset målrettes individuelt til rådgivere, projekterende eller udførende installatører, afhængig af de enkelte deltageres behov og eventuelt konkrete opgaver. Formålet med kurset er at give deltagerne en basal viden om passiv brandsikring af installationsgennemføringer.

Kurset omfatter en teoretisk del, hvor regler, lovkrav og relevante produkt valgmuligheder gennemgås og sluttes med udstedelse af et certifikat.

Yderligere information fås hos:

Teknisk Chef, Tom Abildgaard, Tlf. 23 22 05 68 eller via e-mail eller på 76 24 48 00  eller via e-mail 

"Kursus i Brandmaling"

Scandi Supply tilbyder et kursus i brandmaling, som særligt henvender sig til rådgivende Ingeniørfirmaer eller arkitekt firmaer.

Kurset omfatter en teoretiske del med emner som stålprofiler,  Am/V værdier, brandmalingens funktion, kritisk ståltemperatur, beregning af lagtykkelser, overfladen af brandmaling, kontrol af lagtykkelse. Kurset afsluttes med udstedelse af certifikat.

Yderligere information fås hos:

Teknisk Chef, Tom Abildgaard, Tlf. 23 22 05 68 eller via e-mail eller på 76 24 48 00  eller via e-mail

Bliv autoriseret brandmaler

For at kunne opnå Autorisation som brandmaler hos Scandi Supply, skal maleren gennemgå et kursus, som afholdes hos kunden. Under kurset bliver følgende gennemgået: Am/V værdier, brandmalingens funktion, kritisk ståltemperatur, beregning af lagtykkelser, overfladen af brandmaling, kontrol af lagtykkelse samt udstedelse af certifikat. Kurset indeholder også en gennemgang af måleinstrumenter og pumpe, påføring af brandmaling, krav til tørring, faldgrupper og krav til primer/topcoat.

Yderligere information fås hos:

Teknisk Chef, Tom Abildgaard, Tlf. 23 22 05 68 eller via e-mail eller på 76 24 48 00  eller via e-mail