Scandi Supplys miljøprofil

 

Scandi Supplys produkter hjælper pr. definition med til at beskytte nærmiljøet. Passiv brandsikring giver ekstra tid, således at personer kan komme i sikkerhed, når der er brand, og til at bygninger kan reddes.

Beskyttelse af miljøet, i bredere forstand, er også en vigtig bestanddel af Scandi Supplys miljøprofil.

Vandbaseret brandmaling
Scandi Supplys sortiment af vandbaserede brandmalinger fra Nullifire, kaldet System S, er et godt eksempel på miljørigtige løsninger til indvendige såvel som udvendige bærende stålkonstruktioner op til R120.

Nullifire System S malinger, er kendetegnet ved meget lave VOC (flygtige organiske forbindelser), som ligger imellem 20 g/l – 30 g/l. Disse lave VOC-tal er med til at reducere miljøpåvirkningen i bygninger, samt at forbedre VOC-balancerne, i forbindelse med udarbejdelse af grønne regnskaber.

Læs mere om Nullifire System S >>

 

Superlette brandplader

Letvægtspladen FireFree® ScandiBoard 850 af kalciumsilikat, er med en densitet på bare 250 kg /m3, et eksempel på at Scandi Supply også sætter arbejdsmiljøet på dagsordenen.

Materialet kalciumsilikat er uorganisk, og det gør pladen arbejds- og miljørigtig, og dertil specielt modstandsdygtig over for skadelige organiske påvirkninger. Den lave rumvægt, gør pladen nem at håndtere og bearbejde. Tilpasning af pladen kan foretages med almindeligt håndværktøj.

Læs mere om ScandiBoard >>

 
Scandi Supply vurderer løbende nye produkter, og vi foretrække produkter med en positiv miljøprofil, som et naturligt led i at være den professionelle byggeindustris totalleverandør af løsninger til passiv brandsikring af bygningskonstruktioner.